Ge­gra­ti­neer­de tor­til­la’s met Mexi­caans ge­hakt

 

Ingrediënten

  • 1 ui
  • 1 eetlepel zonnebloemolie
  • 1 schaaltje half-om-halfgehakt (ca. 300 g)
  • 1 eetlepel cajunkruiden (busje a 30 g)
  • 1 zak Mexicaanse roerbakgroenten (400 g)
  • 75 g belegen kaas (stukje)
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • 1 pak wraptortilla’s (280 g)

Bereiden

  1. Grill voorverwarmen. Ui  pellen en snipperen.
  2. In koekenpan olie verhitten en gehakt met kruiden rulbakken. Uien en roerbakmix erdoor scheppen en meebakken. Kaas raspen.
  3. Groenten-gehaktmengsel met ketchup, zout en peper op smaak brengen.
  4. Tortilla’s een voor een op bakplaat leggen, vulling erover verdelen, dubbelklappen en met kaas bestrooien.
  5. Gerecht 3 min. onder grill leggen, tot kaas goudbruin is.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie545 kcal
  • eiwit  g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 21 g

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *